Aktuell informasjon til pasienter om forholdsregler pga. Coronavirus Covid-19:

Hjertespesialisten holder åpent og vil på bakgrunn av den enkeltes risikofaktorer ta stilling til om hvorvidt vedkommende kan settes opp for timeavtale til undersøkelse/behandling nå, eller om undersøkelsen må utsettes. Vi sørger for hygienetiltak ved konsultasjonen.

På grunn av dette har vi redusert inntaket av pasienter slik at det til enhver tid maksimalt er 2-3 pasienter i våre lokaler samtidig. Pårørende må ikke komme med til timen med mindre det er helt nødvendig.  Vi forsøker å kontakte alle pasientene 1 til 2 dager før timeavtalen og dersom det svares ja på ett eller flere av følgende spørsmål skal timen utsettes:  Har du eller har hatt symptomer på luftveisinfeksjon de siste 14 dagene? Har du vært i nærkontakt med en person som er testet positiv på Coronavirus Covid-19? Er du i karantene?

Ventetider

Ventetider

Ventetiden er for tiden ca. 2-4 uker fra vi mottar henvisningen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *